Huur een elektrosloep of elektroboot

Wij verhuren diverse soorten elektrische boten en sloepen geschikt voor 1 tot 9 personen. Dit doen we vanaf twee locaties, de Prins Hendrikkade (centrum Sneek, naast de Koninginnebrug) en vanuit onze haven bij Recreatiecentrum Sneek (Hendrik Bulthuisweg 30 in Sneek). Beide locaties kennen een centrale ligging midden in het Friese merengebied.

Voor een fijne dag op het water hebben wij diverse routes beschikbaar. Je krijgt een kaart met diverse routes mee en komt op de mooiste plekken!

Elektrisch varen

Elektrisch varen veroorzaakt geen uitstoot, trillingen of lawaai en is een premium ervaring. Het varen met een elektromotor is een rustigere en meer ontspannen ervaring dan met een zwoegende motor in het ruim. Je vaart schoon en belast het milieu en de omgeving niet. Alle boten zijn heel eenvoudig te besturen, ervaring en een vaarbewijs is niet nodig. Na een korte instructie kun je genieten van onze prachtige, waterrijke stad en provincie! De elektrische boten en sloepen zijn eenvoudig te reserveren via de website.

Groepsuitjes

Sommige komen alleen, anderen met vrienden of bijvoorbeeld voor een familie- of personeelsfeest. Wij werken samen met diverse ondernemers in de regio en denken graag met je mee over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een groepsuitje. Voor groepen of meerdaagse verhuur hanteren wij speciale tarieven, neem contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.